Det ska vara hembakt till kaffet

Vi är väldigt stolta över vårt eget bageri där vi producerar allt matbröd, bakverk, desserter och tårtor. Alltid dagsfärskt och alltid bakat med kärlek, omtanke och med svenska råvaror. Hos oss kan du beställa alla klassiker som kanel/kardemummabulle, småkakor, morotskaka, muffins, pajer och tårtor och vi löser även de allra flesta önskemål. Lunchutbudet är brett och varierat för att passa olika behov och budgetar, alltid lagat från grunden i något av våra produktionskök i Stockholm.

Frukost & fika

Vi bakar och levererar alla klassiker som kanel- och kardemummabullar, längder, morotskaka, fransk chokladtårta, pajer, tårtor, småkakor och självklart säsongsbröd som lussekatter och semlor. Gluten och laktosfria fika alternativ finns självklart också på menyn. Frukostpaket med hembakt surdegsfralla, juice och yoghurt med granola är en av våra morgonfavoriter. För utbud, se menyknapp.

Lunch

Lunchönskemålen hos våra beställare varierar och vi har ett brett utbud av vällagade lunchalternativ. Vi levererar bland annat matiga sallader, wraps, fyllda surdegsbaguetter, kalla tallrikar och varma/kalla lunchbufféer. Det kan vara lunch till mötet, on-the-go, en picknic-korg  eller en serverad tre-rätters. För utbud se menyknapp nedan.

Mellanmål

Man ska orka hela arbetsdagen, och mat och dryck spelar en viktig roll för att göra mötet eller konferensen lyckad. Energigivande mellanmål är vi bra på; vi bakar våra egna energibars och rawballs, gör smoothies och energy-shoots på säsongens frukter och vårt bageri levererar ett brett utbud av dagsfärskt fika-bröd.