Proviant - hållbar catering sedan 2007

Proviant har i över 15 år hyllat svensk mat och svenska matproducenter. Vi kallar det svensk råvarukultur och med det menar vi smakrik, hållbar och engagerande mat, tillagad från grunden med råvaror i säsong som lyfter fram de svenska smakerna och hyllar det svenska kulinariska arvet.

Idag finns Proviantrestauranger på tre platser i Stockholm; Proviant Albano, Proviant Frösunda och Proviant NLH på Östermalm. Från våra tre restaurangkök och vårt bageri levererar vi dagligen catering runt om i Stockholm. Proviant har genom åren, förutom restaurangverksamheten, både drivit färskvarubutik, varit bryggeri, startat och drivit ölcafé samt inte minst varit engagerade i hållbarhetsfrågor inom svensk livsmedelsproduktion inom ramen för LRF och Svenskt Sigill. Vi gör det vi gör för att vi älskar mat, dryck, service och vårt hantverk och inte minst för att vi känner ett stort engagemang för hållbarhet i dess breda betydelse. 

Våra uppdragsgivare är både företag och privatpersoner, och vi har ramavtal med ett antal större organisationer för både "vardagscatering" och fest.

Alla våra leveranser är självklart fossilfria, våra cateringbilar rullar på grön el från vind- och vattenkraft.

Följ oss gärna på instagram #proviantcatering