Mingel, fingerfoods och canapéer

För att ett event ska bli lyckat krävs alltid bra mat, dryck och inte minst planering. Det kan vi! Efter att ha planerat och levererat mängder av mat och dryck till både stora och mindre tillställningar vet vi vad som funkar och vad som kommer att göra just din tillställning till något som gästerna minns.

Event och konferens

Det är mycket som ska klaffa förutom mat och dryck, så låt oss fixa den biten. Välkomstkaffe, rätt lunch för tillfället, fika, frukt och godis och kanske ett avslutningsmingel med bubbel och fingerfoods? Vi anpassar utbud och menyer efter dina önskemål och förutsättningar.

Mingel!

Man ska inte underskatta betydelsen av ett bra mingel, det är liksom där dagen knyts ihop och samtalen får flöda lite fritt. Ett bra mingel kräver förstås rätt dryck i glasen mingelvänlig mat och serveringspersonal med rutin, hör av dig så planerar vi tillsammans.

Projektledning

Underskatta inte vikten av planering - och ta hjälp av oss för att göra jobbet. Vi är specialister på mat och dryck och allt som hör detta till. Med många års erfarenhet i ryggen vet vi vad som fungerar. Hör av dig!